Opis predmeta nabave

Predmet ovog postupka je nabava usluga sječe, izrade i izvoza drvnih sortimenata, na temelju potreba ugovornog tijela, predviđenih ufinancijskom planu i Planu nabave za 2015 godinu.

Oznaka i naziv iz JRJN:77000000-0 Usluge na području poljoprivrede, šumarstva, hortikulture,

akvakulture i pčelarstva, 77211400-6 Usluge sječe drveća

Podjela na lotove 

R. br.

ŠUM.

GOSP.
JEDINICA

ODJEL

NETTO
MASSA
(m3)

DVO_
TJEDNA DINAMIKA (m3)

UVJETI
RADA

PLANSKA
CIJENA
(KM/m3)

NAČIN
RADA

ROK
ZAVRŠ

1.

Glamoč

Staretina-Golija

19

4.374,28

600

Srednje povoljan

21,50

TRAKTOR

90 DANA

Ponuditelji mogu dati ponudu za sve lotove. U ponudi unutar lota moraju biti ponuđene sve stavke na način kako je definirano tehničkom specifikacijom.

Ponuditelj za svaki lot može dostaviti samo jednu ponudu. Ponude ponuditelja koji preda ili sudjelujeza više ponuda, samo samostalno ili u okviru skupine ponuditelja za isti lot, bit će odbačene sve njegove ponude za taj lot. 

Količina predmeta nabave

Radove na sječi, izradi i izvozu drvnih sortimenata iz gore navedenih odjela i neto drvnih masa, odnosno cjelokupne doznačene mase u tim odjelima obvezuje posloprimca da radove izvede sukladno važećim propisima iz oblasti šumarstva

Tehničke specifikacije

Što se tiče tehničke i profesionalne sposobnosti, ponuđači trebaju ispuniti slijedeće minimalne uvjete a koji se mogu potvrditi sa dokazima iz člana 49. Zakona a to su:

a)         da imaju na raspolaganju minimalno onoliko traktora koliko dobiju odjela (1 traktor po odjelu)

b)         da na svaki dobiveni odjel imaju minimalno dva licencirana sjekača jednog traktorista i jednog pomoćnog radnika

c)         da svi gore navedeni djelatnici posjeduju propisanu zaštitnu opremu u skladu sa zakonskim i podzakonkim aktima.                       

Ocjena tehničke i profesionalne sposobnosti ponuđača će se izvršiti na osnovu jednog ili više dokaza:

a)         Licence za sjekače kojima se potvrđuje da su obučeni za rukovanje motornom pilom,

b)         Popis strojeva koji su na raspolaganju,

c)         Popis djelatnika koji rade na strojevima

Ponuđač je dužan dostaviti u sastavu ponude originale ili ovjerene kopije dokumenata kojim dokazuje tehničku i profesionalnu sposobnost.

Ponuditelji su dužni ispuniti izjavu iz članka 50. ZJN i aneksa IV ove tenderske dokumentacije kao kvalifikaciju a u slučaju da im se ponuda vrednuje kao najbolja dužni su dostaviti tražene dokaze iz točke 9.2 ove tenderske dokumentacije