Vijesti 2016


 Na konferenciji, koju ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres i Hrvatski drvni klaster organiziraju četvrtu godinu za redom, okupilo se preko 200 sudionika-predstavnika cijelog lanca prerade.


Program konferencije: Glavna sektorska konferencija Kupres 2019. (04. - 05.04.2019.)

 Program konferencije: Glavna sektorska konferencija Kupres 2019. (04. - 05.04.2019. AdriaSki, Kupres, BiH)

Ususret 4. Međunarodnoj šumarskoj konferenciji na Kupresu

 EU želi povećati očekivanja od šuma u cilju smanjenja rizika od klimatskih promjena.

POZIV ZA MEDIJE / Konferencija KUPRES 2019: Dolazak EU udruženja i stručnjaka iz šumarskih poduzeća iz BiH i zemalja Regije (4.-5.4.2019.)

 ŠGD Hercegbosanske šume u suradnji s Hrvatskim drvnim klasterom i Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH, pozivaju Vas da popratite konferenciju ´Budućnost šumarstva i prerade drva u Bosni i Hercegovini´.


Forestry Kupres 2019 Konferencija

konferencija_kupres_2019.jpg

- P O Z I V N I C A -


Poštovani, 

Zadovoljstvo nam je najaviti četvrtu konferenciju o šumarstvu i drvnoj industriji: KUPRES 2019 koja će se održati 4.-5.4. (četvrtak i petak) u hotelskom kompleksu ADRIA SKI (Kupres, Bosna i Hercegovina). 


C I LJ E V I 


Uzimajući u obzir kvalitetu predavanja, rasprave sudionika, prihvaćene zaključke, ostvarenu razinu komunikacije i dobre reakcije stručne javnosti na dosadašnja izdanja konferencije, nadamo se da ćete se biti u mogućnosti odazvati pozivu i pridružiti se više od 200 domaćih i inozemnih aktera u artikuliranju šumarskih i drvoprerađivačkih tema. Cilj konferencije je postići bolju interakciju između tvrtki, nadležnih institucija i predstavnika akademske i znanstveno-istraživačke zajednice te potaknuti kreiranje obrazovnih, razvojnih i investicijskih projekata u na šumi bazirane industrije


T E M A T S K I  N A G L A S C I


Postojeća demografska kretanja i svojevrsna medijska nepopularnost sektora utječu na nedostatak radne snage, a na svim razinama se uočava potreba za ulaganjem u obrazovanje kadrova, kao i donošenje drugih stimulativnih mjera. S tom porukom, ovogodišnji programski sadržaji uključit će nezaobilazne teme poput ”forest management”, ali i sve aktualnije teme obrazovanja i cjeloživotnog učenja u šumarstvu. Predviđen je i pregled pozitivnih trendova u Bosni i Hercegovini, certificiranja sirovine, intenzivne suradnje unutar EU te sudjelovanje na međunarodnim projektima


B 2 B: intenzivni poslovni kontakti mogući su za vrijeme programa i tijekom pauza Mjesto: hotel Adria Ski (Čajuša bb, 80 320 Kupres, Bosna i Hercegovina) | Ručak je osiguran oba dana konferencije | Svečana večera: 04.04. uz domaću gastro ponudu. 


 P R I J A V A 

 Sudjelovanje je bez kotizacije, uz obaveznu prethodnu potvrdu sudjelovanja na: info@drvniklaster.hr. U prijavi molimo navesti ime i prezime sudionika, tvrtku/instituciju i kontakte. U slučaju da se želite aktivno uključiti u program, kroz predavanje, panel raspravu ili komentar pojedinih tema, molimo Vas da nam dostavite povratnu informaciju. 

R E Z E R V A C I J A  S M J E Š T A J A 

Cijena noćenja s doručkom u jednokrevetnoj sobi: 27,00 € + 1,00 € boravišne pristojbe. 
Rezervacije su moguće direktno s hotelom na: recepcija@adriaski.net 

S poštovanjem,

Marijan Kavran
Branko Ivković
direktor Hrvatski drvni klaster 
 direktor ŠGD Hercegbosanske šume


Organizacija

ORGANIZATOR

ŠGD HERCEGBOSANSKE ŠUME

SUORGANIZATOR
 

DRVNI KLASTER HERCEGOVINE

 

HRVATSKI DRVNI KLASTER

 

ČASOPIS PRIVATNE ŠUME

 

ČASOPIS DRVO & NAMJEŠTAJ


PARTNERI I POKROVITELJ

SPONZOR