Šumarija Glamoč
Uzgoj i zaštita
Sviđa li Vam se novi izgled naših stranica?

Statistika
Posjeta danas:0
Online korisnika:0
Ukupno posjeta:9227
Vijesti u kategoriji: Novosti
Novosti iz šumarije i vijesti vezane uz šumariju.

U edukacijsko-informacijskom centru Šumarije Glamoč na Homaru u petak 15. ožujka održana je prezentacija o pčelarstvu.

U Informativnom edukacijskom centru Homar u Glamoču održana je prezentacija na temu “Jestive i otrovne gljive na području HBŽ“.

Uposlenici šumarije Glamoč, na čelu sa upraviteljem Ivicom Kasalom, organizirali su dobrovoljno darivanje krvi. Akcija darivanja krvi se održala u petak, 30.11.2018. godine, u Domu Zdravlja Glamoč s početkom u 9.00 h.

31. listopada završeno je pošumljavanje na predjelu Obljaj u 147.odjelu na G.J. Bunarić koje je trajalo 18 dana.

U utorak 24.07.2018. godine održan je sastanak sa izvođačima radova u šumariji Glamoč, na temu "Informiranje izvođača radova o nastupajućoj FSC reviziji i druge aktualne teme vezane za proizvodnju".

Nova zgrada Šumarije Glamoč useljena je početkom godine. Dolaskom lijepog vremena došlo je i vrijeme uređenja prilaza. Ovih dana traju radovi na uređivanju okoline zgrade. Postavljaju se trotoari, asfaltira prilazna ulica, uređuje parking.

Dana 13.06.2018.godine izvršen je obilazak pošumljene površine na predjelu Obljaj, G.J. Bunarić, odjeli 140 i 141, pošumljavanje je vršeno u travnju 2018 godine.

U tijeku je deminiranje na području Općine Glamoč, G.J. Mliništa-Paripovac, na potezu Laškovica-Kurjakuša-Gradina-Petrekuša-Bajića kosa-Turska kosa-Zabidol-Kačarev gaj.

Edukacije "Klasiranje i krojenje drvnih sortimenata" i "Greške drveta četinara i lišćara" održane su u prostorijama šumarije Glamoč 07.02.2018. godine.

Glamočka Šumarija dugo je čekala novu zgradu. Podstanarski odnos sa bolnicom je trebao davno isteći.
Pretraga

Prijava korisnika
Korisnik:
Lozinka: