Šumarija Glamoč
Uzgoj i zaštita
Sviđa li Vam se novi izgled naših stranica?

Statistika
Posjeta danas:0
Online korisnika:0
Ukupno posjeta:9227
Vijesti u kategoriji: Zanimljivosti
Razne zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

Šumarija Glamoč je, ove godine, na vrijeme ispoštovala obavezu prema umirovljenicima. Svih 168 umirovljenika je dobilo ogrjev.

Ove godine je planirano pošumiti 60 hektara u odjelima 140. I 141. G.J. Bunarić. Dolaskom lijepog vremena, uz dobar odaziv lokalnog stanovništva, počelo je pošumljavanje u navedenim odjelima (brdo Obljaj).

Zbog potrebe kontinuiranog toka procesa proizvodnje šumarija Glamoč je izvršila čišćenje snijega u G.J. Staretina-Golija.

Zaštita od požara je od velikog značaja, osobito za šumare. Iako je, proteklog ljeta, većina uposlenika sudjelovala u gašenju šumskih požara, zakonska je obaveza svih pravnih osoba provesti obuku zaposlenika o zaštiti od požara.U Glamoču je 19.07.2017. godine održan sastanak glavnog koordinacijskog tima FSC-a iz Direkcije, koordinatora FSC-a iz šumarije Glamoč i upravitelja šumarije Glamoč.Povodom svjetskog dana šuma 21.03. posjetili smo vrtić Leptirići i sa njima pričali o šumi.

Zahvaljujući mladoj pripravnici Ameli Saltagi, dipl.ing.polj., Šumarija Glamoč je objedinila životinjski svijet na svom šumsko-gospodarskom području.

Svjetski dan zaštite šuma obilježava se 21. marta i prilika je da se podsjeti na važnost šuma i njihovu zaštitu.

Medvjed potok izletište u blizini Glamoča, nakon izgradnje i uređenja okoline pruža jedinstveno uživanje u prirodi.

Pretraga

Prijava korisnika
Korisnik:
Lozinka: