Tematski kolegij: Planiranje proizvodnje i projektiranje

Pregledano: 576, Objavljeno 12.04.2018., Kategorija Novosti

Dana 11.04.2017. u prostorijama Direkcije šuma Kupres održan je tematski kolegij: Planiranje proizvodnje i projektiranje.

Sastanku su prisustovali Izvršni direktor za poslove šumarstva, Upravitelji Šumarija, pomoćnici za uređivanje, uzgoj i zaštitu šuma, te djelatnici Službi za uzgoj i zaštitu i Službe za uređivanje.

Nakon uvodnih riječi izvršnog direktora Davida Mijoča, prezentaciju na temu „Planiranje proizvodnje i projektiranje“  je održao Marijan Lozančić,  dipl.ing.šum., rukovoditelj Službe za uređivanje šuma.

S obzirom na kompleksnost teme naglasak je bio na maksimalno stručno-analitičkom pristupu kako bi se kroz realnije vremensko i prostorno planiranje proizvodnje došlo, u krajnjoj mjeri, do većeg financijskog efekta, ali i generalno do boljeg stanja šuma.

Upravitelji su se upoznali s novim smjernicama za kvalitetnije projektiranje, dobrim praksama pojedinih organizacijskih jedinica ili samih projektanata kao i planovima za budućnost po pitanju teme na kojima se radi unutar stručnih službi u Direkciji.

kolegij_planiranje_projektiranje_11.4.2018_.jpg
kolegij_planiranje_projektiranje_11.4.20182.jpg