Vijesti u kategoriji: Novosti
Novosti iz poduzeća.

Dana 12. ožujka 2019. godine održana je Generalna skupština Europskog udruženja državnih šuma EUSTAFOR-a u Bruxellesu na kojoj su nazočili predstavnici ŠGD HB šume d.o.o. Kupres

Predstavnici poduzeća ŠGD HB šume d.o.o. Kupres proteklog su tjedna (25. veljače) sudjelovali na 9. Međunarodnoj konferenciji o biomasi i obnovljivim izvorima energije.

S ciljem pripreme proizvodnje ŠGD ˝Hercegbosanske šume˝ d.o.o. Kupres provodi aktivnosti čišćenja snijega na šumskim putovima kako bi što spremnije dočekali poboljšanje vremenskih prilika.

U dvorani zasastanke ŠGD Hercegbosanske šume jučer je, 12. veljače 2019. godine, održan radni sastanak na temu plana rada službe za uređivanje.

U prostorijama ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o Kupres održan je prvi kolegij Uprave društva i upravitelja šumarija.

Na sjednici održanoj 18. prosinca 2018. godine Skupština ŠGD ˝Hercegbosanske šume˝ Kupres je usvojila Plan poslovanja poduzeća za 2019. godinu, te jedinstveni cjenik proizvoda.

ŠGD„Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres je u ovoj kalendarskoj godini ostvarilo najveći uspjeh u proizvodnji u posljednjih pet godina. Već početkom prosinca u potpunosti je ispunjen plan proizvodnje šumskih drvnih sortimenata.

Pozivaju se svi drvoprerađivači sa područja BiH koji su zainteresirani za poslovnu suradnju i sklapanje kupoprodajnih ugovora za poslovnu 2019. godinu sa ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres

U Upravi Hrvatskih šuma u Zagrebu u srijedu 14. studenog 2018. godine potpisan je predpartnerski ugovor o suradnji na pripremi i prijavi projekta prekogranične suradnje zaštite prirode i sprječavanja šumskih požara u prekograničnom području.

Izvanrednim vrednovanjem koje je održano 25. 10.2018. godine utvrđeno je da je riješen Zahtjev za velikom korektivnom mjerom. Ispunjavanjem tih uvjeta Hercegbosanske šume su uspješno zadržale FSC certifikat.
12 3 4 »
Stranica: 1 od 27