Vijesti u kategoriji: Novosti
Novosti iz poduzeća.

Dana 3.7.2018 godine u prostorijama šumarije Tomislavgrad održan je sastanak s ciljem nastavka suradnje s naglaskom na šumske požare.

Na inicijativu Eko-sekcije osnovne škole I.G.Kovačić iz Livna, ŠGD "Hercegbosanske šume" su organizirale stručno-edukacijski izlet na području Kupresa u četvrtak, 31.05.2018 godine.

Temeljem članka 7. d Statuta ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres i članka 8. stavak 4. Uredbe Vlade Hercegbosanske županije o općim uvjetima i načinima prodaje šumskih drvnih sortimenata iz državnih šuma na teritoriji Hercegbosanske žup

Proteklog tjedna u Direkciji Š.G.D.˝Hercegbosanske Šume˝ Kupres potpisano je 35 kupoprodajnih ugovora s kupcima sa područja Hercegbosanke Županije.

Proteklog tjedna u Direkciji Š.G.D.˝Hercegbosanske Šume˝ Kupres su potpisani kupoprodajni ugovori o isporuci ogrjevnog drveta, ukupne mase 4833 m3

Radovi na objektu će početi sredinom mjeseca svibnja 2018.godine, a rok završetka radova je 75 radnih dana od dana uvođenja u posao.

Županijskoj bolnici ˝Dr.fra Mihovil Sučić˝ iz Livna odobrena je isporuka 200 sadnica tuja i 10 sadnica javora, a projektnom timu ˝Pet do dvanaest˝ iz Drvara 12 sadnica Pančićeve omorike (Picea omorica), visine 130 cm.

Danas je u Kupresu zaključena treća konferencija: Budućnost šumarstva i prerade drva u Bosni i Hercegovini. U kratkom roku skup se etablirao kao središnje mjesto susreta gospodarstva, struke i politike u sektoru šumarstva i prerade drva u BiH.

Treću godinu za redom Kupres je mjesto susreta i središnjeg događaja u području šumarstva i prerade drva u BiH! Konferencija "Budućnost šumarstva i prerade drva u Bosni i Hercegovini" će se održati 19.-20.04.2018. u hotelu Adria Ski, Kupres.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić i predsjednik Uprave Š.G.D. Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres, Branko Ivković presijecanjem vrpce svečano su otvorili novu gradu Šumarije Glamoč u povodu obilježavanja dvadesete godine osnutka
12 3 4 »
Stranica: 1 od 26