Na ovogodišnjem Sajmu besmislenih inovacija (SBI), koji se održao na brdu Lupoglav blizu Kupresa, moglo se vidjeti svega i svačega. No jedan inovativni izum je definitivno u sjenu bacio sve ostale. Gospodin NN je sa svojim izumom BUŠIGUMA definitvno potukao konkurenciju, probušivši u vrlo kratkom vremenu 5 guma, od kojih su 3 bile na jednom, a 2 na drugom autu.

Ovaj inovativni izum je umijeće spoja bukovine i željezne armature koja je pomnim i strpljivim radom precizno ušiljena u samom vrhu. Armaturna žica promjera 6mm je udubljena u tijelo ručno oblikovanog čunjastog klina visine 25 cm i promjera na debljem kraju 6 cm te je ubušena 12,5 cm u tijelo klina. Ovako pomno i marljivo obrađen izum je ukopan u gornji stroj šumske ceste, na dijelu kolotraga na način da se ne vidi i na način da je mala vjerojatnost da će ga neko auto svojim kotačima promašiti.

Inovator je napravio nekoliko Bušiguma od kojih razlikujemo dva tipa. Tip Bušiguma1 i tip Bušiguma2. Bušiguma1 se razlikuje od Bušigume2 po tome što je u Bušigumi1 ugrađen samo jedna armaturna žica, dok su na Bušigumi2 ugrađene dvije. Tko zna, možda se inovator odluči i za Bušigumu3.

O čemu se zapravo radi, možete vidjeti na slici ispod.

S Bušigumom definitvno možete prouzročiti veliku štetu u vrlo kratkom vremenu zbog čega je ovaj inovativni izum i zauzeo prvo mjesto.

Čestitamo pobjedniku na ovakvom besmislenom izumu i želimo mu puno neuspjeha u budućem radu!