Projekt pod nazivom „Sadnja vjetrozaštitnog pojasa“ na planini Stožer proveden je tijekom mjeseca listopada. Projekt je provela Šumarija Kupres u suradnji sa Srednjom Školom Kupres i Skijaškim centrom Stožer Vrana Kupres.

Projektant pri realizaciji spomenutog projekta bio je rukovoditelj službe za uređivanje šuma u ŠGD HBŠ, Marijan Lozančić  dok je logistiku i organizaciju sadnog materijala osigurao rukovoditelj službe za uzgoj i zaštitu šuma ŠGD HBŠ, Tomislav Mioč.

Za realizaciju spomenutog projekta uz profesora Andriju Ivkovića zaslužni su učenici Ib odjela smjer Šumarski tehničar i učenici završnih razreda Srednje škole.  Učenici su tom prilikom zasadili ukupno 4 000 sadnica bijeloga i crnog bora i smreke.

 

Foto galerija

posumljavanje_skola_stozer_1.jpgposumljavanje_skola_stozer_2.jpgposumljavanje_skola_stozer_3.jpgposumljavanje_skola_stozer_4.jpgposumljavanje_skola_stozer_5.jpgposumljavanje_skola_stozer_6.jpgposumljavanje_skola_stozer_7.jpgposumljavanje_skola_stozer_8.jpgposumljavanje_skola_stozer_9.jpgposumljavanje_skola_stozer_10.jpgposumljavanje_skola_stozer_11.jpg