Novosti
Novosti iz poduzeća.
U organizaciji Šumsko gospodarskog društva Hercegbosanske šume Kupres u srijedu je, 19. lipnja, u Drvaru u ŠRC Radomir Kovačević održana četvrta (IV.) tradicionalna Šumarijada u sportskim disciplinama.

Cilj projekta je revitalizirano prirodno izvorište pitke vode Ublić, koji se nalazi na planini Tušnici, te omogućen lakši pristup izvoru uređenjem puta i izgradnjom pješačke staze koji vode prema njemu.

Službe lova i ekologije ŠGD-a Hercegbosanske šume Kupres proteklog mjeseca krenula je s realizacijom projekta pod nazivom Ponovno naseljavanje (reintrodukcija) malog tetrjeba Ruževca – Tetro (Lyrurus) tetrix u posebno lovište Hrbljine – Kujača.

U organizaciji Hrvatskog drvnog klastera i udruge CROBIOM,3. i 4. lipnja održana je 16. Drvno-tehnološka konferencija, na kojoj je sudjelovalo Šumsko gospodarsko društvo HB šume d.o.o. Kupres.

U sklopu najavljenih edukacijskih izleta Služba Lova i ekologije u petak je, 31. svibnja, za učenike 6. razreda OŠ “Fra Lovro Karaula” iz Livna i 7. razreda OŠ “Grahovo” iz Bos. Grahova organizirala posjet Rasadniku "Pržine".

Proteklog tjedana u trajanju od tri dana od 15. do 17.svibnja napravljena je 6. redovna revizija poslovanja Šumsko gospodarskog društva Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres po FSC principima.

U prostorijama ŠGD Hercegbosanske šume danas je 30. travnja 2019. godine održan sastanka na temu Priprema za redovan nadzor poslovanja po FSC-u u 2019. godini.

U prostorijama ŠGD Hercegbosanske šume Kupres jučer je, 9. travnja, održana prezentacija na temu Mogućnosti iskorištavanja nedrvnih šumskih proizvoda na prostoru kojim gospodare ŠGD Hercegbosanske šume.

Na konferenciji, koju ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres i Hrvatski drvni klaster organiziraju četvrtu godinu za redom, okupilo se preko 200 sudionika-predstavnika cijelog lanca prerade.

Predsjednik uprave ŠGD HB šume d.o.o. Kupres, Branko Ivkoviću srijedu je, 3. travnja, u prostorijama Direkcije Društva zajedno sa suradnicima održao radni sastanak s predstavnicima Svjetske banke i Ureda za implementiranje projekata.

« 1 23 4 5 »
Stranica: 2 od 30
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2018 - Sva prava pridržana