Novosti
Novosti iz poduzeća.
Program konferencije: Glavna sektorska konferencija Kupres 2019. (04. - 05.04.2019. AdriaSki, Kupres, BiH)

Služba Lova i ekologije najavljuje edukacijske izlete sa učenicima petog ili šestog razreda Osnovnih škola u svim gradovima županije HBŽ.

EU želi povećati očekivanja od šuma u cilju smanjenja rizika od klimatskih promjena.

Četvrtu godinu za redom Kupres postaje mjesto središnjeg okupljanja u području šumarstva i prerade drva u BiH!

U četvrtak 28. ožujka 2019. godine u prostorijama Direkcijeodržana je 13. sjednica Nadzornog odbora ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres.

Obavještavaju se svi radno sposobni i punoljetni građani (18-70 god. starosti) sa područja općine Glamoč da je u tijeku predaja dokumenata za pošumljavanje.

Dana 12. ožujka 2019. godine održana je Generalna skupština Europskog udruženja državnih šuma EUSTAFOR-a u Bruxellesu na kojoj su nazočili predstavnici ŠGD HB šume d.o.o. Kupres

Predstavnici poduzeća ŠGD HB šume d.o.o. Kupres proteklog su tjedna (25. veljače) sudjelovali na 9. Međunarodnoj konferenciji o biomasi i obnovljivim izvorima energije.

S ciljem pripreme proizvodnje ŠGD ˝Hercegbosanske šume˝ d.o.o. Kupres provodi aktivnosti čišćenja snijega na šumskim putovima kako bi što spremnije dočekali poboljšanje vremenskih prilika.

U dvorani zasastanke ŠGD Hercegbosanske šume jučer je, 12. veljače 2019. godine, održan radni sastanak na temu plana rada službe za uređivanje.

« 1 2 34 5 6 »
Stranica: 3 od 30
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2018 - Sva prava pridržana