Novosti
Novosti iz poduzeća.
U prostorijama ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o Kupres održan je prvi kolegij Uprave društva i upravitelja šumarija.

Na sjednici održanoj 18. prosinca 2018. godine Skupština ŠGD ˝Hercegbosanske šume˝ Kupres je usvojila Plan poslovanja poduzeća za 2019. godinu, te jedinstveni cjenik proizvoda.

ŠGD„Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres je u ovoj kalendarskoj godini ostvarilo najveći uspjeh u proizvodnji u posljednjih pet godina. Već početkom prosinca u potpunosti je ispunjen plan proizvodnje šumskih drvnih sortimenata.

Pozivaju se svi drvoprerađivači sa područja BiH koji su zainteresirani za poslovnu suradnju i sklapanje kupoprodajnih ugovora za poslovnu 2019. godinu sa ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres

U Upravi Hrvatskih šuma u Zagrebu u srijedu 14. studenog 2018. godine potpisan je predpartnerski ugovor o suradnji na pripremi i prijavi projekta prekogranične suradnje zaštite prirode i sprječavanja šumskih požara u prekograničnom području.

Izvanrednim vrednovanjem koje je održano 25. 10.2018. godine utvrđeno je da je riješen Zahtjev za velikom korektivnom mjerom. Ispunjavanjem tih uvjeta Hercegbosanske šume su uspješno zadržale FSC certifikat.

U svrhu poboljšanja zdravstvene zaštite i stanja u zdravstvu, te pomoći oko kupovine neophodnih aparata za opremanje radnih ordinacija, Hercegbosanske Šume d.o.o. Kupres su donirale novčana sredstva zdravstvenim institucijama.

Dana 25. listopada 2018. očekuje nas izvanredna kontrola prilikom koje će međunarodni auditori iz SGS Qalifora provjeravati posjedovanje i ispravno nošenje nužne zaštitne opreme kod svih osoba na terenu, odnosno radilištima

U prisutnosti izvršnih direktora Marka Đereka,Davida Mijoča i većeg broja uposlenika Šumarije Glamoč, ključeve novih vozila je,upravitelju Ivici Kasalu, uručio Predsjednik Uprave ŠGD ˝Hercegbosanske Šume˝d.o.o Kupres, gospodin Branko Ivković.

Šumsko gospodarsko društvo „Hercegbosanske šume“ d.o.o Kupres, je do 1.listopada, 2018. godine otpremilo oko 350 000 m3 neto drvne mase ili 77%, što je najbolji rezultat realizacije proizvodnje u posljednjih pet godina.

« 1 2 3 45 6 7 »
Stranica: 4 od 30
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2018 - Sva prava pridržana