Novosti
Novosti iz poduzeća.
Redovan godišnji nadzor nad gospodarenjem šumskim resursima na razini ŠGD HBŠd.o.o. Kupres obavljen je u razdoblju od 13. do 15. srpnja 2020.godine. Nadzor su obavili predstavnici neovisne institucije za certificiranje SGS Slovakia.

U periodu od 13. do 15. srpnja 2020. godine neovisna institucija za certificiranje SGS Slovakia obavit će redovan godišnji nadzor nad gospodarenjem šumskim resursima na nivou ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres.

Nažalost Konferencija, čije je održavanje planirano 02. i 03. travnja 2020. godine na Kupresu, se odgađa zbog situacije vezane za koronavirus.

Pozivaju se svi drvoprerađivači sa područja BiH koji su zainteresirani za poslovnu suradnju i sklapanje kupoprodajnih ugovora za poslovnu 2020. godinu da nam dostave svoje zahtjeve.

Potpisan Ugovor o korištenju namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH između ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres i Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije.

Obavještavaju se svi kupci koji žele nastaviti suradnju za poslovnu 2020. godinu da je mogu nastaviti jedino ukoliko su izvršili financijsku obavezu po Kupoprodajnom ugovoru za poslovnu 2019. godinu.

Tradicionalni Božićno-novogodišnji domjenak djelatnika Direkcije ŠGD HBŠ d.o.o. Kupres održan je u petak 20. prosinca 2019. godine u hotelu Adria Ski Kupres.

Dana 18.12.2019. godine v. d. direktor ŠGD-a "Hercegbosanske šume" d.o.o. Mario Mašić potpisao je Ugovor s ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Ivicom Brešićem o prijenosu prava gospodarenja državnim šumama.

Projekt pod nazivom „Sadnja vjetrozaštitnog pojasa“ na planini Stožer proveden je tijekom mjeseca listopada. Projekt je provela Šumarija Kupres u suradnji sa Srednjom Školom Kupres i Skijaškim centrom Stožer Vrana Kupres.

Bosna i Hercegovina prva je i trenutno jedina država u regiji koja ima svoj FSC standard, čime je tvrtkama u BiH olakšan put do FSC certifikata i međunarodnog tržišta.

12 3 4 »
Stranica: 1 od 31
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2018 - Sva prava pridržana