Novosti
Novosti iz poduzeća.
Tijekom 2020. godini na površini od 495,23 ha realizirani su šumsko uzgojni radovi, na pošumljavanje se odnosi 214,73 ha šumskih površina, a ostalo otpada na njegu prirodnog podmlatka, popunjavanje i ostale šumskouzgojne radove.

U četvrtak 27. svibnja 2021. godine savjetnik direktora ŠGD HBŠ d.o.o. Kupres za poslove šumarstva, Marijan Lozančić nazočio je radnom sastanku s predsjednicom Odbora za poljoprivredu, Marijanom Petir.

Početkom godine, to jest 29. siječnja 2021., od strane BH MAC Sarajevo izdano je Uvjerenje o izvršenim aktivnostima tehničkog izviđanja i čišćenja  kojim se dokazuje da je navedena površina oslobođena od minsko- eksplozivnih sredstava.

Sastanak direktora ŠPD/ŠGD FBiH i članova Upravnog odbora UŠIT FBiH (Udruženje inženjera i tehničara šumarstva FBiH) održan je u srijedu 24. veljače 2021. godine u Sarajevu.

Izaslanstvo Hercegbosanske predvođeno inicijatorom sastanka predsjednikom Vlade Hercegbosanske županije, Ivanom Vukadinom posjetilo je potresom pogođene prostore u Republici Hrvatskoj.

Pozivaju se svi drvoprerađivači sa područja BiH zainteresirani za poslovnu suradnju i sklapanje kupoprodajnih ugovora za poslovnu 2021. godinu sa ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres da nam dostave svoje zahtjeve za drvnim sortimentima.

Djelatnici Direkcije ŠGD HBŠ d.o.o. Kupres ove godine održali su dvodnevnu akciju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš.

ŠGD „ Hercegbosanske  šume „ Kupres  -Služba Lova i Ekologije u sklopu svjetskih i europskih kampanja,  organizira akciju čišćenja na području svojih  šumarija .

Vezano za objavu Ministarstva kako ŠGD "HERCEGBOSANSKE ŠUME" d.o.o. KUPRES ne poštuje realizaciju potpisanih ugovora ovim putem moramo izvijestiti javnost o stanju oko realizacije ugovora.

Redovan godišnji nadzor nad gospodarenjem šumskim resursima na razini ŠGD HBŠd.o.o. Kupres obavljen je u razdoblju od 13. do 15. srpnja 2020.godine. Nadzor su obavili predstavnici neovisne institucije za certificiranje SGS Slovakia.

12 3 4 »
Stranica: 1 od 31
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2018 - Sva prava pridržana