Novosti
Novosti iz poduzeća.
Projekt pod nazivom „Sadnja vjetrozaštitnog pojasa“ na planini Stožer proveden je tijekom mjeseca listopada. Projekt je provela Šumarija Kupres u suradnji sa Srednjom Školom Kupres i Skijaškim centrom Stožer Vrana Kupres.

Bosna i Hercegovina prva je i trenutno jedina država u regiji koja ima svoj FSC standard, čime je tvrtkama u BiH olakšan put do FSC certifikata i međunarodnog tržišta.

Dana 11. lipnja 2019. godine održana je FSC međunarodna konferencija predstavnika državnih šuma  Europe u Pragu na kojoj su nazočili predstavnici  ŠGD-a Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres.

Članovi Uprave ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres jučer su, 8. listopada 2019. godine, u  prostorijama Direkcije održali konferenciju za medije.

Šumsko gospodarsko društvo HB šume d.o.o Kupres u svim Šumarijama je unatoč lošim vremenskim uvjetima, u skladu s potpisanim ugovorima, završilo isporuku ogrijeva Udrugama umirovljenika.

Predstavnici ŠGD HBŠ obišli radove u sklopu projekta: Rekonstrukcija tri Izvora (Bunari, Korita i Begovača)

Na VI. Šumarijadi F BiH-Tuzla 2019. održanoj u petak i subotu, 30. i 31. kolovoza 2019. godine, u krugu Kampusa Univerziteta u Tuzli sudjelovalo je Šumsko gospodarsko društvo HB šume d.o.o. Kupres

Dana 01.08.2019. godine u prostorijama Direkcije Društva u Kupresu organizirana je svečana dodjela certifikata djelatnicima ŠGD „ Hercegbosanske šume „ d.o.o. Kupres iz područja upravljanja projektima.

ŠGD Hercegbosanske šume nabavkom tri vozila za prijevoz trupaca i dva terenska kombija nastavilo je investicijski ciklus koji će značajno poboljšati rad i poslovanje Društva.

Na području općine Bosansko Grahovo, točnije u Gospodarskoj jedinici Uilica odjel 30, 5. srpnja izbio je šumski požar koji je zbog udaljenosti od prometnih pravaca uočen i prijavljen u subotu 6. srpnja.

12 3 4 »
Stranica: 1 od 30
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2018 - Sva prava pridržana