Novosti
Novosti iz poduzeća.
Služba zaštite na radu u periodu od 1. veljače do 10. ožujka je održala prezentacije na temu sigurnosti i zaštite na radu.

Zahtjev i dokumenti trebaju biti dostavljeni najkasnije do 31.1.2023. godine, putem pošte na adresu ŠGD "HERCEGBOSANSKE ŠUME" d.o.o. KUPRES, u zatvorenoj omotnici

Uspješno započela konferencija Forestry Kupres 2023., šesta po redu konferencija na teme aktualnosti u šumarstvu i preradi drva BiH.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na međunarodnoj konferenciji koja će se održati 19. - 20.01.2023. godine u hotelskom kompleksu Adria ski na Kupresu.

Održan inicijalni sastanak predstavnika Hrvatskih šuma d.o.o. Zagreb na čelu sa predsjednikom Uprave Krunoslavom Jakupčićem i predstavnika Hercegbosanskih šuma d.o.o. Kupres na čelu sa predsjednikom Uprave Mariom Mašićem.

U Tomislavgradu, na terenima Gradskog Stadiona Tomislavgrad u petak, 07.10.2022. godine, održana je 5. Šumarijada ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres.

Provedena je recertifikacija u svrhu izdavanja novog FSCTM certifikata za naredno petogodišnje razdoblje.

Ovim putem želimo upoznati javnost sa cjelokupnom problematikom oko isporuke ogrjeva.

Obavještavamo poslovne partnere i sve interesne grupe da će se u razdoblju od 2. do 4. kolovoza 2022. godine izvršiti procjena i pregled svih poslovnih aktivnosti i dokumentacije koje se odnose na gospodarenje šumskim resursima.

Platforma „Tvoj CO2“ namijenjena je svim ekološki osviještenim građanima i kompanijama koje žele dati svoj doprinos očuvanju okoliša kroz sadnju drveća.

12 3 4 »
Stranica: 1 od 34
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2021 - Sva prava pridržana