Novosti
Novosti iz poduzeća.
U organizaciji inženjera Uroša Vranješa ispred „Zavoda za gozdove Slovenije“ i više predstavnika državnih šuma „SiDG-a“, inženjeri su se upoznali sa iskustvima i radom u privatnim i državnim šumama Slovenije.

U razdoblju od 23. do 26. travnja 2024. godine izvršit će se i pregled dokumentacije te nadzor svih terenskih poslovnih aktivnosti koje se odnose na gospodarenje šumskim resursima po FSC® standardima

Najveći stručni skup u državi na kojem se obilježavao Međunarodni dan šuma, a nakon prigodnih pozdravnih govora sudionika iz brojnih domaćih i međunarodnih institucija uslijedile su mnogobrojne rasprave o aktualnim temama.

Pozivamo Vas na međunarodnu konferenciju "KUPRES - Modernizacija šumarstva u BIH", koja će se održati 21. i 22.03.2024. godine u hotelu Adria ski (Čajuša bb, 80320 Kupres).

Nakon uspješno provedenih procedura i provjera potpisan je ugovor između generalnog direktora ŠGD-a "Hercegbosanskih šuma" d.o.o. Kupres Nikole Perkovića i gosp. Jaan Seppinga, osnivača i direktora Ecobase projekta.

Temeljem Odluke o raspisivanju javnog poziva za raspodjelu sirovina u poslovnoj 2024. godini broj: 01/1-1164/23., od 21. prosinca 2023. godine, pozivaju se svi drvoprerađivači sa područja BiH

Radni sastanak na temu „Sprječavanje ilegalnih sječa na ŠGP Kupreško“ održan je 12. listopada 2023. godine u hotelu Novitas u Livnu u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije.

Demonstracijska ploha „Stožer - Kupres“ uvrštena u Integrate+ mrežu europskih demonstracijskih ploha (Marteloskopa) kojom koordinira Europski šumarski institut (EFI)

U Hercegbosanskim šumama, u periodu od 2. do 3. svibnja 2023. godine, međunarodna certifikatska kuća SGS iz Slovačke je izvršila redovan godišnji nadzor gospodarenja šumama po FSC standardu za BiH.

12 3 4 »
Stranica: 1 od 35
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2021 - Sva prava pridržana