Glamoč
Vijesti Šumarije Glamoč
U informativno-edukacijskom centru „Homar“ Šumarije Glamoč u subotu je, 25. svibnja, u okviru „Dana smrčka i crijemuša“ održana prezentacija na temu „Samoniklo jestivo i ljekovito bilje i gljive“.

U Glamočkom naselju Luke, u blizini središta grada, na inicijativu mještana organizirano je čišćenje i krčenje granja u ulici koja prilazi njihovu naselju.

U tijeku je pošumljavanje područja kojim gospodari Šumarija Glamoč. Planirano je pošumljavanje 109,45 ha od čega je do sada pošumljeno 63,85 ha.

Godišnjoj Skupštini planinarskog društva „Cincer“ Livno održanoj u nedjelju, 12. svibnja, nazočili su i predstavnici Šumarije Glamoč. Skupština je održana u planinarskom domu na Krugama.

Za učenike prvog razreda Srednje škole u Glamoču smjer šumarski tehničar, 3. travnja, održana je stručna nastava pod vodstvom profesora Mirka Ubovića.

U prostorijama Šumarije Glamoč održan je, početkom travnja, sastanak na temu „Aktivnosti na protupožarnoj zaštiti“.

Obavještavaju se svi radno sposobni i punoljetni građani (18-70 god. starosti) sa područja općine Glamoč da je u tijeku predaja dokumenata za pošumljavanje.

U edukacijsko-informacijskom centru Šumarije Glamoč na Homaru u petak 15. ožujka održana je prezentacija o pčelarstvu.

U Informativnom edukacijskom centru Homar u Glamoču održana je prezentacija na temu “Jestive i otrovne gljive na području HBŽ“.

Uposlenici šumarije Glamoč, na čelu sa upraviteljem Ivicom Kasalom, organizirali su dobrovoljno darivanje krvi. Akcija darivanja krvi se održala u petak, 30.11.2018. godine, u Domu Zdravlja Glamoč s početkom u 9.00 h.

« 1 23 4 5 »
Stranica: 2 od 11
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2021 - Sva prava pridržana