Bos. Grahovo
Vijesti Šumarije Bos. Grahovo
Djelatnici Šumarije Bosansko Grahovo napravili su akciju čišćenja anorganskog otpada na dvije lokacije te sanaciju divlje deponije u blizini kamionskog puta.

Proteklih desetak dana su djeca, mladi i voditelji u Dnevnom centru za djecu i mlade Livno marljivo radili na izradi natpisa.

Na području općine Bosansko Grahovo, točnije u Gospodarskoj jedinici Uilica odjel 30, 5. srpnja izbio je šumski požar koji je zbog udaljenosti od prometnih pravaca uočen i prijavljen u subotu 6. srpnja.

U prostorijama Šumarije Bosansko Grahovo u utorak, 30. travnja 2019. godine, s početkom u 11 sati održat će se sastanak interesnih skupina.

U prostorijama šumarije Bosansko Grahovo su održane edukacije uposlenika.

Dana 18.02.2019. godine u prostorijama Šumarije Bosansko Grahovo održana je prezentacija na temu: Problemi vezani uz granice privatne i državne šume-uzroci i rješenja.

Upis na pošumljavanje

Sastanak je održan na temu analize prošlogodišnjih požara, prevencije požara odnosno pripreme za nadolazeću požarnu sezonu

U razdoblju od 26. do 28. travnja postavljene su klopke za potkornjake u svrhu nadziranja te redukcije populacije najznačajnijih bioloških štetnika.

12 3 4 »
Stranica: 1 od 7
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2018 - Sva prava pridržana