Glamoč
Vijesti Šumarije Glamoč
Obavještavaju se stanovnici Glamoča da će se do 30.05.2023. godine u G.J. „Hrbljine – Kujača“, u odjelima 29 i 30, na lokalitetu „Homar“ izvoditi radovi na sječi i izvozu drvnih sortimenata.

Obavještavaju se svi punoljetni i radno sposobni građani da mogu obaviti prijavu i predaju dokumentacije za povremene poslove na pošumljavanju šuma.

Djelatnici Šumarije Glamoč su 22. ožujka 2022. godine u Informativno-edukacijskom centru „Homar“ ugostili skupinu djece i dvije odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Leptirići“ Glamoč.

Tema sastanka je bila dosadašnja suradnja Šumarije Glamoč i Udruge umirovljenika Glamoč s posebnim osvrtom na dinamiku isporuke ogrjeva članovima Udruge u 2022. godini.

Deminiranje površina u G.J. Mliništa-Paripovac izvršeno je u 2018. godini, a uvjerenje o izvršenim aktivnostima tehničkog izviđanja i čišćenja dostavljeno je početkom 2021. godine.

Pozivaju se zainteresirani radno sposobni i nezaposleni stanovnici općine Glamoč da se prijave za pošumljavanje koje će vršiti šumarija Glamoč u G.J. Šator, odjel 18.

Dana 4.08.2020. godine uslijed jakog nevremena dogodio se vjetrolom u gospodarskoj jedinici Staretina Golija, Šumarja Glamoč.

Tradicionalno, treću godinu za radom, u vrijeme došašća, djelatnici šumarije Glamoč na čelu s upraviteljem Ivicom Kasalom, proteklog su tjedna, organizirali dobrovoljnu akciju darivanja krvi.

Dana 27.07.2019. godine u poslijepodnevnim satima izbio je požar na poljoprivrednoj površini u selu Rore općina Glamoč, koji je prijetio širenjem na šumu i šumsko zemljište.

Učenici prvog razreda smjer šumarski tehničar iz Glamoča osvojili su najviši vrh planine Šator.

12 3 4 »
Stranica: 1 od 11
© ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres 2021 - Sva prava pridržana