Vijesti u kategoriji: Novosti
Novosti iz poduzeća.

Dana 09.08.2017. godine u poslijepodnevnim satima, djelatnici Šumarije Kupres uspješno su stavili pod nadzor šumski požar u zaseoku Mitrovići (Donje Vukovsko) koji je ozbiljno ugrozio visoku šumu.

U toku mjeseca srpnja 2017. godine u prostorijama Šumarije Kupres, održana je prezentacija Projekta čišćenja minski sumnjivih površina na širem lokalitetu Šujičkih poljana-Velike Drežnice.

Na graničnom području općina Livno, Glamoč i Bosansko Grahovo (linija od „Talijanova vrha" do „Malog brda") aktivan je požar u miniranom i minsko-sumnjivom području, te je u 3 od 4 zone požar nemoguće gasiti.

U proteklom tjednu koordinacijski tim za nadzor i praćenje gospodarenja o FSC principima je obišao sve organizacijske jedinice i izvršio nadzor gospodarenja u istim.

Dana 20.07.2017. u prostorijama Rasadnika Pržine održan je sastanak koordinacijskog tima za nadzor i praćenje gospodarenje šumama po FSC principima sa predstavnicima Rasadnika Pržine.

Raspisuje se javni natječaj zaizbor i imenovanje članova Nadzornog odbora ŠGD “Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres.

U utorak 10. srpnja 2017. godine u prostorijama Direkcije održan je radni sastanak koordinacijskog tima za nadzor i praćenje gospodarenja šumama po FSC principima u sklopu priprema za ponovnu certifikaciju.

U organizaciji poznatih tvrtki za njegu stabala i arborikulturu Stablosan i Nurnberg Schule, 29.05.- 02.06 2017. godine u Vinkovcima je održan A tečaj tehnike penjanja pomoću užadi.

Dana 9. Lipnja 2017.godine održana je III. (treća) šumarijada ŠGD „Hercegbosanske šume„ d.o.o., Kupres na području šumarije Tomislavgrad (šumarska kuća „GRLA“).

Datum: 09.06.2017.godine. Mjesto: Šumarska kuća „Grla“ - Vran planina, Tomislavgrad
« 1 2 34 5 6 »
Stranica: 3 od 25