Vijesti u kategoriji: Novosti
Novosti iz poduzeća.

Županijskoj bolnici ˝Dr.fra Mihovil Sučić˝ iz Livna odobrena je isporuka 200 sadnica tuja i 10 sadnica javora, a projektnom timu ˝Pet do dvanaest˝ iz Drvara 12 sadnica Pančićeve omorike (Picea omorica), visine 130 cm.

Danas je u Kupresu zaključena treća konferencija: Budućnost šumarstva i prerade drva u Bosni i Hercegovini. U kratkom roku skup se etablirao kao središnje mjesto susreta gospodarstva, struke i politike u sektoru šumarstva i prerade drva u BiH.

Treću godinu za redom Kupres je mjesto susreta i središnjeg događaja u području šumarstva i prerade drva u BiH! Konferencija "Budućnost šumarstva i prerade drva u Bosni i Hercegovini" će se održati 19.-20.04.2018. u hotelu Adria Ski, Kupres.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić i predsjednik Uprave Š.G.D. Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres, Branko Ivković presijecanjem vrpce svečano su otvorili novu gradu Šumarije Glamoč u povodu obilježavanja dvadesete godine osnutka

Dana 11.04.2017. u prostorijama Direkcije šuma Kupres održan je tematski kolegij: Planiranje proizvodnje i projektiranje.

ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres obavještava sve stanovnike, a osobito poljoprivrednike, kad uslijede radovi na polju, vrtu i okućnici, a koji se osobito tiču uklanjanja korova, šiblja, suhe trave i lišća, da vode računa pri spaljivanju otpa

Održano je stručno savjetovanje sa svim Stručnim suradnicima u službi Lova i Ekologije , Lovnicima i Lovočuvarima u Šumariji Tomislavgrad u Lovačkoj kući u Grlima, dana 14.03.2018. godine u 11 oo sati

Osnovni cilj projekta je vraćanje u funkciju prirodnih izvorišta koja se nalaze na lokalitetu GJ Golije,odjel 48 i 87 te G.J. Krug planina, odjel 49. Šumarija LIVNO a u narodu poznati pod nazivom. KORITA, BUNARI I BEGOVAČA.

Pozivaju se svi drvoprerađivači sa područja BiH zainteresirani za poslovnu suradnju i sklapanje kupoprodajnih ugovora za poslovnu 2018. god. da nam dostave zahtjeve u kojima će navesti količine i vrste drvnih sortimenata za koje su zainteresirani.

Među navedenim, sklopljen je i ugovor sa ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres za prijavljeni i projekt odobren za sufinanciranje iz Lota I - Upravljanje otpadom: „Sanacija deponije Tušnica i njeno pošumljavanje“.
« 1 2 34 5 6 »
Stranica: 3 od 27