Vijesti u kategoriji: Novosti
Novosti iz poduzeća.

Izvanrednim vrednovanjem koje je održano 25. 10.2018. godine utvrđeno je da je riješen Zahtjev za velikom korektivnom mjerom. Ispunjavanjem tih uvjeta Hercegbosanske šume su uspješno zadržale FSC certifikat.

U svrhu poboljšanja zdravstvene zaštite i stanja u zdravstvu, te pomoći oko kupovine neophodnih aparata za opremanje radnih ordinacija, Hercegbosanske Šume d.o.o. Kupres su donirale novčana sredstva zdravstvenim institucijama.

Dana 25. listopada 2018. očekuje nas izvanredna kontrola prilikom koje će međunarodni auditori iz SGS Qalifora provjeravati posjedovanje i ispravno nošenje nužne zaštitne opreme kod svih osoba na terenu, odnosno radilištima

U prisutnosti izvršnih direktora Marka Đereka,Davida Mijoča i većeg broja uposlenika Šumarije Glamoč, ključeve novih vozila je,upravitelju Ivici Kasalu, uručio Predsjednik Uprave ŠGD ˝Hercegbosanske Šume˝d.o.o Kupres, gospodin Branko Ivković.

Šumsko gospodarsko društvo „Hercegbosanske šume“ d.o.o Kupres, je do 1.listopada, 2018. godine otpremilo oko 350 000 m3 neto drvne mase ili 77%, što je najbolji rezultat realizacije proizvodnje u posljednjih pet godina.

Auditori su 28. i 29. kolovoza bili u radnoj posjeti našem Društvu i obišli šumarije Drvar i Bosansko Grahovo u kojima su provjeravali usuglašenosti radova u našim šumama s FSC principima.

U proteklom periodu FSC TM iz ŠGD „Hercegbosanskih šuma“ d.o.o. Kupres je po ovogodišnjem planu rada tima obišao sve organizacijske jedinice Društva s ciljem pripreme istih za redoviti nadzor šuma od strane auditora iz SGS Qalifora.

Dana 3.7.2018 godine u prostorijama šumarije Tomislavgrad održan je sastanak s ciljem nastavka suradnje s naglaskom na šumske požare.

Na inicijativu Eko-sekcije osnovne škole I.G.Kovačić iz Livna, ŠGD "Hercegbosanske šume" su organizirale stručno-edukacijski izlet na području Kupresa u četvrtak, 31.05.2018 godine.

Temeljem članka 7. d Statuta ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres i članka 8. stavak 4. Uredbe Vlade Hercegbosanske županije o općim uvjetima i načinima prodaje šumskih drvnih sortimenata iz državnih šuma na teritoriji Hercegbosanske žup
« 1 2 34 5 6 »
Stranica: 3 od 28