Vijesti u kategoriji: Novosti
Novosti iz poduzeća.

Predstavnici poduzeća ŠGD HB šume d.o.o. Kupres proteklog su tjedna (25. veljače) sudjelovali na 9. Međunarodnoj konferenciji o biomasi i obnovljivim izvorima energije.

S ciljem pripreme proizvodnje ŠGD ˝Hercegbosanske šume˝ d.o.o. Kupres provodi aktivnosti čišćenja snijega na šumskim putovima kako bi što spremnije dočekali poboljšanje vremenskih prilika.

U dvorani zasastanke ŠGD Hercegbosanske šume jučer je, 12. veljače 2019. godine, održan radni sastanak na temu plana rada službe za uređivanje.

U prostorijama ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o Kupres održan je prvi kolegij Uprave društva i upravitelja šumarija.

Na sjednici održanoj 18. prosinca 2018. godine Skupština ŠGD ˝Hercegbosanske šume˝ Kupres je usvojila Plan poslovanja poduzeća za 2019. godinu, te jedinstveni cjenik proizvoda.

ŠGD„Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres je u ovoj kalendarskoj godini ostvarilo najveći uspjeh u proizvodnji u posljednjih pet godina. Već početkom prosinca u potpunosti je ispunjen plan proizvodnje šumskih drvnih sortimenata.

Pozivaju se svi drvoprerađivači sa područja BiH koji su zainteresirani za poslovnu suradnju i sklapanje kupoprodajnih ugovora za poslovnu 2019. godinu sa ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres

U Upravi Hrvatskih šuma u Zagrebu u srijedu 14. studenog 2018. godine potpisan je predpartnerski ugovor o suradnji na pripremi i prijavi projekta prekogranične suradnje zaštite prirode i sprječavanja šumskih požara u prekograničnom području.

Izvanrednim vrednovanjem koje je održano 25. 10.2018. godine utvrđeno je da je riješen Zahtjev za velikom korektivnom mjerom. Ispunjavanjem tih uvjeta Hercegbosanske šume su uspješno zadržale FSC certifikat.

U svrhu poboljšanja zdravstvene zaštite i stanja u zdravstvu, te pomoći oko kupovine neophodnih aparata za opremanje radnih ordinacija, Hercegbosanske Šume d.o.o. Kupres su donirale novčana sredstva zdravstvenim institucijama.
« 1 2 34 5 6 »
Stranica: 3 od 29